Terugblik Boomfeestdag 2021

Op 10 november was het Boomfeestdag en 200 inwoners van gemeente Woerden werden verblijd met een boom, een groen cadeau van de gemeente. Medewerkers van het project TreeMark Woerden hebben 10 bijzondere soorten geselecteerd waaruit mensen konden kiezen. Binnen 2 dagen waren alle bomen aangevraagd, met de sierkers als meest populaire soort.

De bomen gingen naar alle kernen binnen gemeente, binnen en buiten de bebouwde kom. Wethouder Ad de Regt deelde persoonlijk ook enkele bomen uit. Het bezorgen van de bomen was een logistieke operatie waarvoor de dag te kort bleek te zijn. Met een kleine uitloop op 11 november zijn alsnog alle bomen bezorgd. De nieuwe eigenaren liepen in leeftijd uiteen van jong tot oud, maar wat ze gemeen hebben is dat ze in hun directe omgeving graag meer groen zien. Groen doet goed!

De mails met foto’s stroomden de dagen na Boomfeestdag binnen. Hiermee konden we deze vrolijke collage maken ter herinnering aan Boomfeestdag 2021. Het was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!

 

15 november 2021

1 Reactie

  1. Ron en John de Goederen

    Wij zijn zo onwijs blij met de boom, wij hebben er wel de halve tuin en vlonderterras voor verbouwd maar wat een plaatje zal het volgend jaar zijn, Kan niet wachten tot het voorjaar is, dus ik ga nu een winterslaap houden, welterusten allemaal en tot volgend jaar 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Gerelateerd nieuws

Bomenwacht Nederland
Van Rietlaan 33
3461 HW Linschoten

Contact
(085) 822 80 10
info@treemark.nl

 

Bomenwacht Nederland

De uitvoerders werken in opdracht
van Gemeente WoerdenGemeente Woerden

boomrooierij weijtmans

Bomenwacht Nederland
Van Rietlaan 33
3461 HW Linschoten

Contact
(085) 822 80 10
info@treemark.nl

 

De uitvoerders werken in opdracht
van Gemeente Woerden

Gemeente Woerden

Bomenwacht Nederland

boomrooierij weijtmans

 

Boom Element

© TreeMark Website design by Roestig Blond